Kan een bandzaag de ontkoppelzaag vervangen?

Ja, maar met een beetje meer werk en meer kosten! Ik wil je vertellen waarom ik denk dat dit het geval is, in de context van de band zagen ik gebruikt om te kopen.

Laten we eerst eens kijken naar de ontkoppelingszaag, en hoe de bandzaag er anders van is. Decoupling zagen zijn ontworpen om de zaag zelf te vervangen. Een bandzaag heeft een mes dat het verbindt met de zaag en het hout, en dat blad kan worden verwijderd door simpelweg de bandzaag te draaien, waardoor het gemakkelijker wordt om door te snijden. Band zagen hebben ook een aantal bijlagen om het gemakkelijker te maken om het blad af te nemen, maar het is nog steeds veel moeilijker om dat mes te verwijderen dan het blad zelf. Nu we het mes erin hebben, kunnen we zien dat we een nog groter verschil hebben tussen de twee zagen dan we in eerste instantie dachten. De bandzaag werkt prima, maar er komt een tijd dat je gewoon niet genoeg tijd hebt om het allemaal te doen! Ik heb veel tijd besteed aan het denken over band zagen sinds ik een kind was, maar ik was nooit in staat om een goede, effectieve manier om uit te leggen aan mijn moeder wat alle verschillende delen van de band zag waren voor te vinden. Ik heb het niet alleen over waar het mes voor is, maar ook wat het mes zelf kan doen. Ik heb altijd aangenomen dat een band zaag is alleen voor het snijden van het hout, maar ik zie het niet in de video. Ik denk dat de reden hiervoor is dat mijn moeder de zaag niet gebruikt voor het snijden van het hout; ze gebruikt het om de backboard of een tapijt te trimmen, dat zijn dingen die ze elke dag doet. Het andere ding is dat ik niet geloof in bands die de zaag te houden op een scharnier en u buigen op de achterkant, net als vele andere bands doen. De zaag moet worden vastgehouden door een vaste handgreep met een beetje een veer in de rug. De bands die ik heb gezien in boeken lijken niet te worden gemaakt op die manier, en ik heb niet in staat geweest om een echte werkende video van een nog niet te vinden.

Ik stond op het punt om een reis naar de winkel waar mijn moeder kocht haar band zag en vroeg hem welke bands hij gebruikt. Hij antwoordde dat hij een aantal van de bands uit dit boek gebruikt, maar de meeste van hen zijn eigenlijk gemaakt met bands met een soort van klink mechanisme. Het vergrendelingsmechanisme is meestal bevestigd aan het handvat dat de band aanhoudt. De meeste banden zijn gemaakt met vergrendelingsmechanismen waar je een beetje van de achterkant naar de zijkant draaien om de band los te maken. Ik heb gelezen in andere berichten dat de scharnieren in plaats daarvan kan worden gebruikt, maar dat is meer moeite dan het waard is. Hoe dan ook, ik heb een goede foto van de handgrepen met de veren in de rug. Dit zorgt voor een leuke kleine band zag, maar de klink mechanisme voelt gewoon vreemd voor mij. Waar vind ik de beste bandzaag? Wat is een goede bandzaag? Ik weet het niet echt. Ik heb er niet echt een nodig. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met lintzaag vergelijk. Ik wil een goedkope die ik niet hoef te kopen. Een die zal werken wanneer ik het nodig heb, en niet breken na verloop van tijd als een goedkope zaag, die uiteindelijk ook zal breken, en ik wil dat het een lange tijd duren. Een band zag dat goed voelt voor mij is er een die een goede klink mechanisme heeft, en ik voel dat de band zag met de lente op de rug is niet echt een geweldige band zag. Dus ik doe een beetje experimenteren.