About me

Carrière

Toen ik klaar was met school, besloot ik het huis te verlaten om een leven van onafhankelijke kunst na te streven en de tijd te hebben om mijn passies te verkennen, namelijk muziek en fotografie.

Ik ben een fervent lezer van alle dingen met betrekking tot fotografie en ik besloot om te beginnen met het documenteren van de wereld door middel van foto's. Toen ik lid werd van een fotografiegroep een paar jaar geleden, het was mijn eerste en ik hield van elke minuut. Echter, als de jaren gingen door en ik leerde de gemeenschap beter te leren kennen, ben ik uitgegroeid tot het nog meer liefde, want het is een stuk leuker om foto's van mijn huis te nemen, en de plaatsen waar ik graag naartoe gaan. En dus, in mijn vrije tijd, ik hou ervan om tijd door te brengen aan mijn fotografie en proberen om het meer en meer interessant te maken voor de mensen. Je mijn werk op Flickr zien. En voor zover ik weet, deze blog is de eerste in zijn soort.

Ik heb veel ervaring omdat ik mijn eigen webdesign business in Nederland run. Ik ben ook de webmaster van de band zag Blog waar ik schrijf over alle dingen met betrekking tot band zag. Ik ga presenteren in de komende weken hoe de tools die u al weet over om een heleboel voordelen mee te gebruiken.

Tools voor Lint

Lint is niet echt een hulpmiddel zelf, maar een proces van het identificeren van fouten en andere bugs en vervolgens de vaststelling ervan. Als we kijken naar tools voor onze taak is het belangrijk om onderscheid te maken tussen goed en slecht. Een goed hulpmiddel is er een die u zal helpen om veranderingen aan te brengen op een manier die uw productiviteit verbetert. Goede tools zijn een stuk makkelijker te gebruiken dan slechte tools, maar slechte tools zijn zeer waarschijnlijk om u problemen te geven.

In dit bericht zullen we beginnen met te kijken naar drie van de tools die ik heb om u aan te bevelen voor het aan de slag met pluisjes: yasnippet en de Lintian, die allemaal open source tools ontwikkeld door het Nederlands Instituut voor Informatica.

In 2016 werd ik geïnterviewd door The Guardian, waar ik de kans kreeg om een kort gesprek te geven over een aantal bands en hoe je je muziek in de juiste oren krijgt.

Er is geen betere manier om je verhaal te vertellen dan het te vertellen. Dus, vandaag, ga ik je vertellen waarom we bij BandSaw een manier hebben gevonden om de muziek waar we van houden in de oren van zoveel mogelijk muzikanten te krijgen. Ik hoop dat ik door het delen van ons verhaal zoveel mogelijk mensen in de muziekwereld kan brengen. Het woord "fans" komt voor de geest. Ik zie niet echt de noodzaak om je uit te leggen waarom we fans zijn. Je zou kunnen vragen: "Ik ben een kunstenaar, wat is mijn werk?" Er zijn veel banen in deze wereld. Om een kunstenaar te zijn, moet je een fan zijn.

Mijn Ebook, dat "The Art of The Band Saw" heet, is verkrijgbaar in vele winkels over de hele wereld. Ik ben de oprichter van de Ebooks Club, een groep van band zag liefhebbers gewijd aan het verstrekken van een betrouwbare bron voor betrouwbare band zag reviews.

Ik ben geen ervaren band zag gebruiker, maar ik heb de ervaring en kennis over band zagen, veiligheid en onderhoud. Ik ben een open boek als het gaat om het onderwerp en deel mijn kennis om anderen te helpen om hetzelfde te bereiken. Ik ben een autodidact ingenieur, dus ik weet meer dan je misschien denken over alle dingen met betrekking tot band zagen. Ik hou ervan als mensen me vragen stellen en ik probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik geloof in het verstrekken van de meest nauwkeurige informatie die niet alleen praktisch, maar ook onderhoudend is. Ik heb ook een blog, "Till the Band Saw" die veel nuttige informatie en links voor mensen om te leren over band zagen en andere mechanische apparaten bevat.

Toen ik deze blog in 2011 begon, gebruikte ik Google Docs voor mijn blogs, maar ik heb besloten om GitHub te gebruiken voor mijn blog omdat GitHub me veel tijd en moeite kan besparen. De blog is verdeeld in secties genaamd "Tutorials", "Hoe ik geleerd", "Mijn projecten" en "Over mij". Ik raad mijn lezers altijd aan om de pagina Over mij te bekijken waar u meer over mij te weten komen.

Ik hoop dat je genoten van mijn eerste blog post over band zag en ik hoop dat je zo veel leren als ik van de post. Als dit bericht je bevalt, deel het dan met je vrienden. En als je een vraag hebt, aarzel dan niet om me te vragen in de reacties hieronder. Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer! Als je genoten hebt van dit bericht, u aanbevelen aan je vrienden! Ook zou ik graag uw feedback horen! Als je contact met me wilt opnemen, kun je dit doen door op de link Contact met mij naast elk bericht te klikken.